Ön itt áll: Főoldal Hévíz és környéke

Hévíz és környéke

Hévíz

Hévíz

Hévíz A világhírű hévízi tó a maga 4,5 hektáros felületével Európa legnagyobb termálvizű tava, mely gyönyörű természeti környezetben, évszázados fák gyűrűjében fekszik. A természetes karszt típusú hévízi gyógyvizet hőmérsékletének köszönhetően 2000 éve használják gyógyászati célokra.

Bővebben...
 

Keszthely

Keszthely

Keszthely A Balaton fővárosaként emlegetett város legfontosabb látnivalója a gyönyörűen felújított Festetics-kastély, amely egyike a legszebb barokk kastélyoknak. Nem csak az épület, de a szépen gondozott park (ahova a belépés ingyenes) is megér egy utazást.

Bővebben...
   

Gyenesdiás

Gyenesdiás

Gyenesdiás egy kedves kis balatoni település a Keszthelyi-hegység koszorújában.

A családbarát balatoni üdülőfalu kedvező fekvésével, állandó programjaival, balatoni strandjaival, változatos turisztikai kínálatával, rendezvényeivel ideális célpont.

 

Balatongyörök

Balatongyörök

Balatongyörök A település a Balaton egyik legszebb pontján fekszik: a természeti táj változatos szépségét a környező hegyek és erdők érintetlensége, a lágy domboldalak, a Balaton izgalmas vízi világa adja meg. A Szépkilátóból gyönyörködhetünk a csodálatos balatoni panorámában.

Bővebben...
   

Balatonederics

balatonederics02

Ide az országban egyedülálló Afrika-múzeum miatt érdemes ellátogatni.

A múzeumban dr. Nagy Endre afrikai gyűjtőmunkájának emlékeit, a környező szafarin pedig egzotikus állatokat láthatunk, szép természeti környezetben.

Bővebben...
 

Szigliget

Szigliget

A hegy tetején található szigligeti vár önmagában is nagyon szép, az innen nyíló kilátás azonban még ezt is felülmúlja.

Egyszerre láthatjuk a Badacsonyt és a környékbeli vulkanikus hegyeket, valamint a Balaton mindig változó színű vizét.

Bővebben...
   

Badacsony

Badacsony

Badacsony Erről a helyről mindenkinek méltán a finom badacsonyi bor jut eszébe. Az utcákon sétálgatva bárhova betérhetünk egy kis borkóstolóra, és ha túlságosan elfáradtunk a kóstolgatásban, a hegy alján rendkívül kedvezményes áron bérelhető terepjárók percek alatt felrepítenek minket a hegy tetejére, a Szegedi Róza házhoz.

Bővebben...
 

Tapolca

Tapolca

Ha továbbutazunk (Hévíztől 45 km), sétálhatunk egyet a tapolcai malomtó partján, és csónakázhatunk a tavasbarlang kristálytiszta vizén, élvezve az asztmás betegek gyógyításában is használt friss barlanglevegő jótékony hatását.

Bővebben...
   

Sümeg

Sümeg

Sümeg Magyarország egyik legszebb, teljesen felújított középkori vára a sümegi vár. A látogatást összeköthetjük egy különleges kulináris élvezeteket nyújtó lovagi lakomával (evőeszköz használata tilos), amelynek során korhű lovagi játékokkal gondoskodnak szórakoztatásunkról.

A kisgyermekek külön élvezni fogják az állatsimogatót.

Bővebben...
 

Kis-Balaton

Kis-Balaton

Kis-Balaton A természetvédelmi területen ritka madarakat figyelhetünk meg természetes közegükben, a gyönyörű környezet már önmagában is megér egy kirándulást.

Bővebben...
   

Zalaszántó

Az erdő mélyén található Európa legnagyobb buddhista temploma, festői környezetben. Érdemes megnézni ezt a távoli kultúrákat idéző épületet.

   
  • Magyar
  • Deutsch
  • English

Környék látnivalói

left direction
right direction
ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS
Apartman foglalás gyorsan és kényelmesen az online foglaló űrlap kitöltésével!
Online foglalás most!
Még nem foglalta le hévízi apartmanját?

Akciók, kedvezmények

Kedvezményes fürdőbelépő

Kedvezményes Hévízi tó belépő - Yowan Apartmanház HévízMinden apartman vendégünk számára kedvezményes hévízi gyógyfürdő belépő vásárlására jogosító bonokat tudunk biztosítani, melyeket a Hévízi Szobakiadók Szövetségének tagjaiként kapunk.

Bővebben...

Kedvezmények

Apartmanházunk akciói mellett vegye igénybe hévízi és Hévíz környéki partnereink által biztosított kedvezményeket! Üdüljön akciós áron Hévízen télen, nyáron!

Akciók és kedvezmények megtekintése...

Képek Apartmanjainkról

Hévízi apartmajaink képeiTekintse meg apartmanjaink fotóit és válasszon kedvére 2-3-4 fős hévízi szállásaink közül!!

Képgaléria megtekintése...

Yowan Apartmanház Hévíz

Cím: H-8380 Hévíz, Bartók Béla u. 15.
Telefon/fax: +36-83-340-714
Mobil: +36-70-341-3989
E-mail: appartmans@yowan.hu
Honlap: http://www.yowan.hu